Update rondom situatie corona en grondstoffen
Het gaat goed met het afnemen van de Corona besmettingen in ons land. We krijgen steeds meer vrijheden en het leven wordt weer meer als van ouds. Dat hebben we samen bereikt door de voorschriften na te leven en elkaar in de gaten te houden.

Echter is er momenteel een schaarste op de grondstoffenmarkt welke impact heeft én zal hebben op de gehele bouwsector. De grootste toeleveranciers hebben er kennis van gegeven dat bestelde producten uitgeleverd zullen worden maar als kanttekening wordt er aangegeven dat er géén leverdata gegarandeerd kunnen worden. Er zullen om die reden orders later uitgeleverd gaan worden. De kans is aanwezig dat u hier als consument en wij als producent / leverancier mee te maken gaan krijgen. Op dit moment zal het gros van de orders uitgeleverd kunnen worden op de datum die overeengekomen is. Ook zullen er orders later uitgeleverd worden en dat zal in de meeste gevallen niet tijdig bekend zijn. Door deze ontwikkelingen en wijzigingen in de marktsituatie zijn we daarom genoodzaakt om te werken met een indicatieve leverdatum die we met u overeenkomen.

De grondstoffencrisis is een globale crisis en de grootste toeleveranciers ter wereld krijgen hiermee te maken. De hele bouwwereld zal hier de effecten van voelen. Alle orders zullen uitgeleverd worden het zal echter voor gaan komen dat de leverdatum onaangekondigd later dan gepland zal zijn. In die gevallen is dit overmacht en zal er contact opgenomen worden om de order later te monteren.

We begrijpen dat dit voor vervelende situaties kan zorgen maar we vragen hiervoor uw begrip. Samen komen we, net als door de Corona crisis, door de huidige grondstoffen crisis heen.

Samen zorgen we voor een mooie en duurzame toekomst.

Met vriendelijke groet,


REHAU Kunststof Kozijnen

Reacties