Renovatie gepland? Kies de juiste raamspecialist

      Welkom op de blog van REHAUKUNSTSTOFKOZIJNEN.nl

Renovatie gepland? Kies de juiste raamspecialist

Heb je eindelijk besloten om je woning te renoveren? Spannend! Het is nu zaak om een raamspecialist te kiezen die je een optimaal resultaat bezorgt. Van de levering tot de plaatsing: alles moet goed zitten. Wij geven je alvast enkele tips.

Ramen van topkwaliteit

Bij een renovatie is kwaliteit natuurlijk het allerbelangrijkste. Ga dus op zoek naar een raamspecialist die ramen van uitstekende kwaliteit maakt, op élk vlak. Kijk onder meer naar de isolatiewaarde van de ramen, die wordt uitgedrukt in W/m²K. De kunststof kozijnen van REHAU hebben bijvoorbeeld een isolatiewaarde tot0,85 W/m²K, wat de strengste energienormen overtreft. Maar verder moet je bijvoorbeeld ook kijken naar de veiligheid van de ramen – zullen ze dieven buiten houden? – en hun onderhoudsvriendelijkheid.

Kies een raamspecialist met een uitgebreid aanbod

Heb je al een bepaalde stijl voor je ramen in gedachten? De kans dat je de perfecte ramen vindt, is veel groter bij een specialist die een groot aanbod heeft. Ga na uit welke kleuren en afwerkingsmogelijkheden je kunt kiezen. Strakke, grijze ramen of ramen met een warme houtlook?

Hoe zit het met de garantie?

Niet alleen de ramen zelf moeten van uitstekende kwaliteit zijn, ook een goede service is belangrijk. Vraag daarom zeker na hoeveel jaar garantie je op je nieuwe ramen krijgt, en of de garantie alleen op het materiaal van kracht is of ook op de kleur. Als je kiest voor kozijnen van REHAU , hoef je je alvast geen zorgen te maken. mede dankzij onze kennis en service geniet je van  jarenlange garantie, ook op kleurvastheid! Bovendien gaat PVC bijzonder lang mee.
Interesse in de stijlvolle kozijnen van REHAU ? Vraag een gratis prijsofferte aan!

Reacties